კულინარია

თუშური გუდის და ფშავის ყაურმა

ცხვრის ხორცი თავისი დუმით დაჭერით, შეაზავეთ მარილით, ჩაყარეთ გუდაში (დამუშავებულ ცხვრის ტყავში) და პირმოკრული უჰაეროდ წყალში მოხარშეთ. ეს ყაურმა შეგიძლიათ დიდხანს შეინახოთ სიცივეში და სურვილისამებრ გამოიყენოთ.

თუშური (ფაშვის ყაურმა)

ცხვრის ხორცი დაკეპეთ, მოაყარეთ მარილი და გასუფთავებულ, გადმობრუნებულ ფაშვში ჩადეთ. ორთქლის გამოსაშვებად პირმოკრული ფაშვის ყელში ჩაამაგრეთ სქელღეროიანი ბალახის მილი. ამოთხარეთ ორმო, შიგ დაანთეთ ცეცხლი. როცა შეშა დანაკვერჩხლდება, შეახვიეთ მასში ფაშვი და ორმოს ზემოდან სიპი ქვები დააფარეთ.

ავიაბილეთები იაფად
იტვირთბა....

სხვა ამბები

“უხეში, უზრდელი და პოლარიზებულზე ორიენტირებული ადამიანია” – ლაშა ბუღაძე თეა წულუკიანზე

როგორ შევარჩიოთ ქვაბების ნაკრები ინტერნეტში

Martian

ხვალ: ტრადიციული და კრეატიული ქართული პროდუქტები საშობაო ბაზრობაზე

Martian

ყველიანი ქართული პიცა: Forbes საქართველოზე წერს

Martian

ცესკო-მ საკრებულოს შუალედური არჩევნები დანიშნა

Martian

ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი

Martian