კულინარია

თუშური გუდის და ფშავის ყაურმა

ცხვრის ხორცი თავისი დუმით დაჭერით, შეაზავეთ მარილით, ჩაყარეთ გუდაში (დამუშავებულ ცხვრის ტყავში) და პირმოკრული უჰაეროდ წყალში მოხარშეთ. ეს ყაურმა შეგიძლიათ დიდხანს შეინახოთ სიცივეში და სურვილისამებრ გამოიყენოთ.

თუშური (ფაშვის ყაურმა)

ცხვრის ხორცი დაკეპეთ, მოაყარეთ მარილი და გასუფთავებულ, გადმობრუნებულ ფაშვში ჩადეთ. ორთქლის გამოსაშვებად პირმოკრული ფაშვის ყელში ჩაამაგრეთ სქელღეროიანი ბალახის მილი. ამოთხარეთ ორმო, შიგ დაანთეთ ცეცხლი. როცა შეშა დანაკვერჩხლდება, შეახვიეთ მასში ფაშვი და ორმოს ზემოდან სიპი ქვები დააფარეთ.

სხვა ამბები

როგორ შევარჩიოთ ქვაბების ნაკრები ინტერნეტში

newsadmin

ხვალ: ტრადიციული და კრეატიული ქართული პროდუქტები საშობაო ბაზრობაზე

newsadmin

ყველიანი ქართული პიცა: Forbes საქართველოზე წერს

newsadmin

ცესკო-მ საკრებულოს შუალედური არჩევნები დანიშნა

newsadmin

ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი

newsadmin

ცნობილი უგემრიელესი რაჭული ლობიანის რეცეპტი რაჭველი მზარეულისგან

newsadmin
იტვირთბა....