ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი - Metronome.Ge
კულინარია

ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი

კარგი შინაური ყვითელი დედალი მოვხარშოთ, ცალკე ტაფაზე კარაქში მოვშუშოთ მჭადის ფქვილი. რომ შეწითლდება დავუმატოთ ცოტა რძე, გაქნილი ნიგოზი, წიწაკა, ხმელი სუნელი, წვითელი ყვავილი და ბულიონით მივცეთ ის კონსტიტენცი,  რომელიც საჭიროა.  ავადუღოთ და ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი ქათამი. მივირთვათ შეგრილებული.

ამავე თემაზე
იტვირთბა....