fbpx
კულინარია

ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი

კარგი შინაური ყვითელი დედალი მოვხარშოთ, ცალკე ტაფაზე კარაქში მოვშუშოთ მჭადის ფქვილი. რომ შეწითლდება დავუმატოთ ცოტა რძე, გაქნილი ნიგოზი, წიწაკა, ხმელი სუნელი, წვითელი ყვავილი და ბულიონით მივცეთ ის კონსტიტენცი,  რომელიც საჭიროა.  ავადუღოთ და ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი ქათამი. მივირთვათ შეგრილებული.

სხვა ამბები

როგორ შევარჩიოთ ქვაბების ნაკრები ინტერნეტში

newsadmin

ხვალ: ტრადიციული და კრეატიული ქართული პროდუქტები საშობაო ბაზრობაზე

newsadmin

ყველიანი ქართული პიცა: Forbes საქართველოზე წერს

newsadmin

ცესკო-მ საკრებულოს შუალედური არჩევნები დანიშნა

newsadmin

თუშური გუდის და ფშავის ყაურმა

newsadmin

ცნობილი უგემრიელესი რაჭული ლობიანის რეცეპტი რაჭველი მზარეულისგან

newsadmin
იტვირთბა....