კულინარია

ბადრიჯნის ბეფსტროგანოვი: უნიკალური და გემრიელი სამარხვო კერძის რეცეპტი

ბადრიჯანი გათალეთ და დაჭერით კუბიკებად. მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 30 წუთი, გაწურეთ და შეწვით ზეთში. ამოიღეთ შემწვარი ბადრიჯანი. დაჭერით ხახვი და მოშუშეთ. მოშუშული ბადრიჯანი და ხახვი შეურიეთ ერთმანეთს. როცა გაცივდება, მოასხით ნივრით შეზავებული სამარხვო მაიონეზი. შეაზავეთ მარილით, აურიეთ კარგად და შედგით მაცივარში.

მასალა:

ბადრიჯანი  – 2 კგ.

ხახვი – 4 თავი

ნიორი – 3-4 კბილი

სამარხვო მაიონეზი – 200 გ.

ზეთი – 100-150 გ.

მარილი – გემოვნებით

 

 

 

ავიაბილეთები იაფად
იტვირთბა....

სხვა ამბები

“უხეში, უზრდელი და პოლარიზებულზე ორიენტირებული ადამიანია” – ლაშა ბუღაძე თეა წულუკიანზე

როგორ შევარჩიოთ ქვაბების ნაკრები ინტერნეტში

Martian

ხვალ: ტრადიციული და კრეატიული ქართული პროდუქტები საშობაო ბაზრობაზე

Martian

ყველიანი ქართული პიცა: Forbes საქართველოზე წერს

Martian

ცესკო-მ საკრებულოს შუალედური არჩევნები დანიშნა

Martian

თუშური გუდის და ფშავის ყაურმა

Martian