ახალი ამბები მთავარი საზოგადოება

Guardian რქაწითელს 6 საუკეთესო ღვინოს შორის ასახელებს

ბრიტანული გამოცემა The Guardian საკვების და ღვინის კომბინაციაზე სტატიას აქვეყნებს. გამოცემა მკითხველს იმ კერძებს და სამზარეულოს აცნობს, რომელიც სხვადასხვა სახის ღვინოსთან კომბინაციაში განსაკუთრებით გემრიელია.

სტატიის ავტორი 6 საუკეთესო ღვინოსაც ასახელებს, რომელიც საკვებთან კომბინაციაში განსაკუთრებით გემრიელია.

ექვსეულში მოხვდა კახური რქაწითელიც. გამოცემა წერს, რომ 2013 წელს ჩამოსხმული რქაწითელი განსაკუთრებით გემრიელი ახლო აღმოსავლეთის თანამედროვე კერძებთან კომბინაციაშია.

იტვირთბა....