ახალი ამბები მთავარი საზოგადოება

“ვენდი” და “დანკინი” 2019 წელს 35 რესტორნით ხვდება

თბილისი, 21 დეკემბერი, 2018 – „ვისოლ ჯგუფმა“ თბილისის ისტორიულ ცენტრში, ლესელიძის ქუჩის დასაწყისში, #54 – ში ლეგენდარული ამერიკული ბრენდის, „დანკინის“ კიდევ ერთი რესტორანი გახსნა. შესაბამისად, „ვისოლ ჯგუფo“ საქართველოში რესტორნების ყველაზე ფართო ქსელს ფლობს, რაც “ვენდისა“ და „დანკინის“ ბრენდის ქვეშ მომუშავე 35 რესტორანს აერთიანებს.

“ახალი „დანკინის“ რესტორანი თავისი ერგონომიკით აბსოლუტურად განსხვავებულია “დანკინის” ყველა სხვა რესტორნისგან. დანკინის ამ რესტორნის შექმნა „ლოფტის“ სტილში გადაწყდა და ის მართლაც უნიკალური გამოვიდა. როგორც ამას “ლოფტის” სტილი ითვალისწინებს, ამ რესტორანში ყველაფერი მოსახერხებელი, პრაქტიკული და ეფექტურია. „ლოფტი“ ამერიკული წარმომავლობისაა. მას ფაბრიკული ნაგებობებიდან, საწყობებიდან, სახელოსნოებიდან დაედო სათავე. ჩვენმა დიზაინერებმა თბილისის ამ ძველ უბანში საგანგებოდ გაასუფთავეს კედლები აგურის ფენამდე, რაც ვიზუალურად კვეთს სივრცეს და რესტორნის მოსაწყობად უმთავრესად ნატურალური მასალები გამოიყენეს. “დანკინის” ამ რესტორანში ნახატებიც განსაკუთრებულია და ისინი “დანკინის” თემატიკაზეა სპეციალურად შექმნილი. რაც ყველაზე მთავარია, ძალზედ სასიხარულოა, რომ პირველი წუთებიდანვე ამ რესტორანმა მიიპყრო როგორც ქართველი ასევე უცხოური ტურისტების ყურადღება. რესტორანში სრულიად ოჯახური გარემოა შექმნილი” – აცხადებს „დანკინის“ გენერალური დირექტორი გიორგი მშვილდაძე.

“დანკინი” უდაო ლიდერია საქართველოში ყავისა და ყავის პროდუქტების რესტორნების ინდუსტრიაში. კომპანიის პოზიციები კიდევ უფრო გაძლიერდება რებრენდინგის შემდგომ, რომელიც ამჟამად მიმდინარეობს. კერძოდ, მთელ მსოფლიოში “დანკინ დონატსის” რესტორნები მომავალში “დანკინის” ბრენდით იქნებიან წარმოდგენილები აცხადებს” მშვილდაძე.

გამორჩეული ხარისხის იტალიურ ესპრესოზე დამზადებული 20-ზე მეტი სახეობის ცივი და ცხელი ყავის მოყვარულთათვის “დანკინი” შეუცვლელი თავშეყრის ადგილი გახდა. ყავის პროდუქტების გარდა, “დანკინის” რესტორნებში წარმოდგენილია 20-ზე მეტი სხვადასხვა სახეობის სენდვიჩი, ქართული საცხობის პროდუქტები, საუზმე გრანოლათი და სხვა. კომპანიის ბრუნვის 25% კი ყოველდღიურად ახალ, მრავალფეროვან დონატებსა და ფრანგულ ფუნთუშეულზე მოდის, რომლებიც თბილისში არსებულ დონატების ქარხანაში იწარმოება და დღეში ორჯერ მიეწოდება “დანკინის” რესტორნებს. „ვენდის“ რესტორნებისთვის კი „მეტი ქართული პროდუქტის“ ინიციატივის ფარგლებში 2017 წლიდან პური, საქონლისა და ფრინველის ხორცი საქართველოში მზადდება.

„დანკინის“ გენერალურმა დირექტორმა გიორგი მშვილდაძემ, “მეტრონომთან” საუბარში, როგორც ამ კონკრეტულ რესტოტრანზე, ასევე სამომავლო გეგმებზეც ისაუბრა და აღნიშნა , რომ 2019 წელი ბევრი სიახლითა და ინოვაციებით იქნება სავსე.

“ვისოლ ჯგუფი” 2019 წელს 35 რესტორნით ხვდება. ამაში გაერთიანებულია, როგორც “ვენდის”, ასევე “დანკინის” რესტორნები. კონკრეტულად დღეს ვხსნით რიგით 24-ე რესტორანს. ვთვლით, რომ ძველ უბანში ჩვენი ბრენდი წარმოდგენილი უნდა იყოს. ამ ისტორიულ ნაწილში სავალდებულოც კი იყო ჩვენი ბრენდის გახსნა, როგორც ქართული, ასევე საერთაშორისო ინტერესებიდან გამომდინარე. ჩვენ იმედი გვაქვს, რომ ეს რესტორანი იქნება კარგი იერსახე ჩვენი ქალაქისთვის და ამ ისტორიული უბნისთვის. ამ კონკრეტულ რესტორანში დასაქმდება 25 ადამიანი, საერთო ჯამში დანკინსა და ვენდისსში ერთად 1000ზე მეტ ადაიანს აერთიანებს.

2018 წელს უკვე ვასრულებს ამ სიახლით და 2019 წელს კიდევ სხვა სიახლეები იქნება. მომავლ წელს რეგიონებშიცაა დაგეგმილი ჩვენი რესტორნების გახნსა კერძოს აჭრაში, იმერეთის რეგინში კერძოდ ავტობანის მიმართულებით. 2019 იქნება დატვირთული და სავსე სიახლებითა და ინოვაციებით” – განაცხადა “მეტრონომთან” საუბარში  „დანკინის“ გენერალურმა დირექტორმა გიორგი მშვილდაძემ.

იტვირთბა....