კულინარია

ძველქართული გემრიელი რეცეპტი: იმერული ტაბასუნი

გაუზიარეთ სხვებსაც
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on VK
VK
Share on LinkedIn
Linkedin

კარგი შინაური ყვითელი დედალი მოვხარშოთ, ცალკე ტაფაზე კარაქში მოვშუშოთ მჭადის ფქვილი. რომ შეწითლდება დავუმატოთ ცოტა რძე, გაქნილი ნიგოზი, წიწაკა, ხმელი სუნელი, წვითელი ყვავილი და ბულიონით მივცეთ ის კონსტიტენცი,  რომელიც საჭიროა.  ავადუღოთ და ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი ქათამი. მივირთვათ შეგრილებული.

სხვა ამბები

როგორ შევარჩიოთ ქვაბების ნაკრები ინტერნეტში

newsadmin

ხვალ: ტრადიციული და კრეატიული ქართული პროდუქტები საშობაო ბაზრობაზე

newsadmin

ყველიანი ქართული პიცა: Forbes საქართველოზე წერს

newsadmin

ცესკო-მ საკრებულოს შუალედური არჩევნები დანიშნა

newsadmin

თუშური გუდის და ფშავის ყაურმა

newsadmin

ცნობილი უგემრიელესი რაჭული ლობიანის რეცეპტი რაჭველი მზარეულისგან

newsadmin
იტვირთბა....
რეკომენდირებული სტატია
დღეს საქართველოში გლოვის დღეა
თბილისში მომხდარი ტრაგედიის გამო, 17 იანვარი გლოვის დღედ გამოაცხადა - გადაწყვეტილება პრემიერმა, მამუკა ბახტაძემ მიიღო. 16 იანვარს, დიდ დიღომში აფეთქების შედეგად ოთხი ადამიანი დაიღუპა... ნახე სრულად..